Despre noi

Nu este niciun secret faptul că tot mai mulți români calatoresc, iar legislația care ar trebui sa îi protejeze pe aceștia este uneori greoaie, sau nu ajunge la urechile acestora. În România, până acum, nu exista o organizație care să aibă ca scop informarea, promovarea și susținerea drepturilor pasagerilor. Așa a luat naștere “Asociația pentru Protecția Drepturilor Pasagerilor din România”, având ca obiectiv nu doar promovarea și protejarea intereselor persoanelor care au calitatea de pasageri, fie că folosesc avionul, trenul, autocarul, sau mașina, ci și informarea acestora, pentru a putea fi pregătiți in fața unor situații neprevăzute (de exemplu, un zbor anulat, când te aflii in vacanță cu familia si trebuie să știi cum să procedezi).

Dorim sa deschidem un dialog constructiv cu instituțiile nationale, aeroporturi, gări, și nu numai, pentru a clădi un sistem in care pasagerul, un consumator de altfel, este protejat la maxim si in permanență informat.

Suntem o echipa restrânsă momentan, formata din membrii din domenii diferite (aviație, învățământ, mediu) dar in continuă creștere. Daca dorești să ni te alături, te rugăm să ne lași un mesaj la secțiunea “Contact” și iți vom răspunde cât putem de repede.